PLANIKA TURNIŠČE D.O.O

nalozba

Planika Turnišče d.o.o. ima kljub svojemu mlademu statusu med registriranimi podjetji v Sloveniji že dolgoletno tradicijo v izdelavi kvalitetne obutve za različne namene.

V vseh svojih dolgih letih polnih pozitivnih in negativnih dejavnikov, ki so tako ali drugače vplivali na razvoj proizvodnega obrata in samega okoliša v Turnišču, se je le to predvsem zaradi velike pripadnosti delavcev do podjetja in velikega znanja v proizvodnji najzahtevnejših vrst tehnologij in vrst obutve obstalo in postalo eno od najbolj priznanih podjetij v tem delu Evrope.
Podjetje Planika Turnišče d.o.o. je bilo registrirano decembra leta 2005, po uspešni prodaji proizvodnega obrata Planika Turnišče, z javnim zbiranjem ponudb z dne 26.08.2005. Dne 21.09.2005 je bila podpisana pogodba o prodaji proizvodnega obrata Planika Turnišče nemškemu podjetju MEINDL G.m.b.H. in solastnikoma g. Fugina Benjamin in g. Žilnik Martinu.
Podjetje Meindl G.m.b.H., je že mnogo let uspešno sodelovalo s proizvodnim obratom Planika Turnišče, v katerem je podjetje Meindl že vrsto let razvijalo in proizvajalo najkvalitetnejšo Trekking in Protect obutev za različne namene.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Poleg proizvodnje obutve za tuje blagovne znamke smo v podjetju Planika Turnišče d.o.o. zelo intenzivno spremljali novitete v tem segmentu obutve in proizvodnje in le-te zelo kvalitetno vgradili v razvojno tehnične novitete lastne blagovne znamke obutve pod imenoma PLANIKA TREKKING in PLANIKA PROTECT, katero naši kupci že vrsto let povezujejo s kakovostjo, tradicijo in prepoznavnostjo.

Produkti iz kolekcije pod blagovnimi znamkami Planike Trekking in Planika Protect so visoko kvalitetni produkti, izdelani iz najbolj ustreznih in kvalitetnih materialov, ki so izbrani že v začetni fazi priprave kolekcije in razvoja modela.

Politika kakovosti Okoljsko poročilo Politika ravnanja z okoljem